Passa al contingut principal

Nadal

NADAL 2021/2022
 
L'alumnat i professorat de la SIEI us desitja unes BONES FESTES
 


 
Durant aquestes últimes setmanes hem treballat les tradicions nadalenques a la SIEI de l'Institut a través d'activitats lúdiques, un advent de Nadal amb proves, decoració i molts reptes divertits que ens han fet sentir valors molt especials com la pau, la cooperació, la solidaritat, els nous reptes i il·lusions entre d'altres.

Us volem mostrar algunes imatges que ens han fet sentir màgics


Fem galetes de Nadal














Fem un concurs de postals nadalenques







Fem l'arbre dels desitjos



Hem fet reptes proposats pel TIÓ
 
 














 
 
NADAL 2020-2021


Des de la SIEI esperem que tingueu unes BONES FESTES!



Calendari d'advent!

Setmana del 14 al 18 de desembre: 

Aquesta setmana hem seguit fent decoració de Nadal, hem menjat xocolatines i hem fet cagar el tió!























Setmana del 9 a l'11 de desembre:
Aquesta setmana ha sigut més curteta. El dimecres vam compartir els estils musicals que ens agradava a cadascú. Vam intercanviar gustos!

Dijous vam començar a preparar un ninot de neu molt gran per decorar la nostra classe. Quedarà molt bonic!




Divendres ens ha tocat menjar xocolatines nadalenques!



Setmana del 30 de novembre fins al 4 de novembre:
Aquesta setmana hem començat el nostre calendari d'advent!
Cada dia hem tingut una sorpreseta.

El primer dia vam començar preparar la decoració de Nadal. Vam pintar unes pinyes que vam anar a buscar la setmana anterior. Les vam pintar de color verd.









 

El segon dia cadascú vam escriure un desig en un paper. Amb aquests dessitjos vam fer un arbre molt especial...




El tercer dia vam escriure una paraula bonica a cadascun dels nostres companys i companyes. 





El paperet del quart dia ens explicava on haviem d'anar a buscar el nostre tió! 











NADAL 2019-2020



Per Nadal vam portar a terme dos projectes: per una part, vam elaborar l’arbre de nadal de la SIEI per felicitar les festes a tots els nostres companys, companyes i professorat del centre,





El resultat final del nostre arbre de nadal va ser aquest!! 




I per d’altra banda, vam crear decoració nadalenca amb palets de gelat i altres materials, 




Els regals van quedar així de bonics!! 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fem fòssils!

La setmana passada vam fer fòssils! A continuació us expliquem els passos que vam seguir per poder-los dur a terme: 1. Aixafar la plastilina. 2. Posar l’insecte a sobre de la plastilina i aixafar fins deixar-lo marcat. 3. Treure l’insecte. 4. Preparar el ciment, barrejar-lo amb aigua. 5. Tirar a sobre de la plastilina el ciment i deixar-lo assecar. 6. Una vegada sec, girar i treure la plastilina.

A LA SIEI CONVERTIM LES FRACCIONS EN UNA DELICIOSA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA

Els estudiants de secundària de l'Institut de l'Arboç han posat a prova els seus coneixements matemàtics de manera pràctica i deliciosa. En una activitat innovadora, els alumnes de la classe de matemàtiques de la SIEI van transformar les fraccions en una experiència culinària memorable. La jornada va començar a les aules de la SIEI, on els estudiants van explorar les fraccions en matemàtiques. Amb una comprensió més profunda dels conceptes matemàtics, els alumnes van passar a la pràctica, aplicant els seus coneixements per preparar una autèntica massa de pizza.   Amb la supervisió dels professors, els estudiants van calcular les proporcions exactes de cada ingredient, tenint en compte les fraccions i la quantitat de porcions desitjades. Aquesta fase va demostrar com les matemàtiques es poden aplicar a la vida quotidiana de manera tangible i deliciosa.   Després de preparar els materials i mesclar els ingredients, els alumnes van col·locar les seves masses de pizza a casa...

LA PREHISTÒRIA A LA SIEI

  LA PREHISTÒRIA A LA SIEI Al llarg del primer trimestre hem portat un projecte de la prehistòria a la SIEI. Aquest projecte ens ha servit per entendre quines han estat les causes que han fet evolucionar la forma de vida que han experimentat les persones amb el pas del temps. Pensem que endinsant-nos en la Prehistòria, hem pogut entendre i aprofundir què va caracteritzar una de les etapes més llargues de la nostra història. Per altra banda, també ens ha servit per aprendre de forma activa qui eren els nostres avantpassats, com eren, com vivien, quines activitats feien...i com hem evolucionat fins a arribar a nosaltres.  Al llarg del projecte hem posat en pràctica diferents tècniques cooperatives, hem cercat informació, hem anat a la biblioteca, fet presentacions, gamificació, taller de pintures rupestres, un portafolis entre altres activitats. Ha estat un projecte que ens ha motivat, ens hi hem implicat, els resultat han estat molt enriquidors i ple d’aprenentatges.