Passa al contingut principal

FEM UN TALLER DE GALETES

Hem fet un Taller de galetes Nadalenques.

Vam repartir-nos en 3 grups i cada grup va fer una recepta diferent.


GRUP 1

Galetes de llet condensada i Maizena, unes riques galetes senzilles, unes galetes aptes per a celíacs, que podem preparar en poc temps.

Unes galetes de llet condensada i Maizena ideals per a un esmorzar o berenar. Es pot substituir la farina de Maizena per farina normal. Són tan senzilles de preparar que les podeu fer amb els més petits de la casa, ells gaudiran molt.

Ingredients
  • 180 grams de farina de Maizena
  • 125 gr. de llet condensada
  • 70 gr. de mantega
  • 1 rovell d'ou


GRUP 2

Galetes de nadal amb gingebre i llavors de xocolata

Ingredients

  • 150g de farina
  • 60g de sucre bru
  • 10g de canyella en pols
  • 30g de mel
  • 150g de mantega
  • 2 ou
  • 1g de gingebre sec en pols
  • 200g de cobertura de xocolata
  • 30g de sucre glass





GRUP 3

GALETES DE NADAL (DE GINGEBRE I CANYELLA)

Són les clàssiques galetes de gingebre i canyella.

INGREDIENTS:
120 gr de mantega
120 gr de sucre moré
400 gr de farina
1 ou
120 gr de mel
1 culleradeta de café de canyella
2 culleradetes de café de gingebre
Sal




Ens va agradar molt fer aquest taller, vam gaudir, vam aprendre i ens vam poder portar a casa una bosseta de mostra amb 6 o 7 galetes. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fem fòssils!

La setmana passada vam fer fòssils! A continuació us expliquem els passos que vam seguir per poder-los dur a terme: 1. Aixafar la plastilina. 2. Posar l’insecte a sobre de la plastilina i aixafar fins deixar-lo marcat. 3. Treure l’insecte. 4. Preparar el ciment, barrejar-lo amb aigua. 5. Tirar a sobre de la plastilina el ciment i deixar-lo assecar. 6. Una vegada sec, girar i treure la plastilina.

A LA SIEI CONVERTIM LES FRACCIONS EN UNA DELICIOSA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA

Els estudiants de secundària de l'Institut de l'Arboç han posat a prova els seus coneixements matemàtics de manera pràctica i deliciosa. En una activitat innovadora, els alumnes de la classe de matemàtiques de la SIEI van transformar les fraccions en una experiència culinària memorable. La jornada va començar a les aules de la SIEI, on els estudiants van explorar les fraccions en matemàtiques. Amb una comprensió més profunda dels conceptes matemàtics, els alumnes van passar a la pràctica, aplicant els seus coneixements per preparar una autèntica massa de pizza.   Amb la supervisió dels professors, els estudiants van calcular les proporcions exactes de cada ingredient, tenint en compte les fraccions i la quantitat de porcions desitjades. Aquesta fase va demostrar com les matemàtiques es poden aplicar a la vida quotidiana de manera tangible i deliciosa.   Després de preparar els materials i mesclar els ingredients, els alumnes van col·locar les seves masses de pizza a casa...

LA PREHISTÒRIA A LA SIEI

  LA PREHISTÒRIA A LA SIEI Al llarg del primer trimestre hem portat un projecte de la prehistòria a la SIEI. Aquest projecte ens ha servit per entendre quines han estat les causes que han fet evolucionar la forma de vida que han experimentat les persones amb el pas del temps. Pensem que endinsant-nos en la Prehistòria, hem pogut entendre i aprofundir què va caracteritzar una de les etapes més llargues de la nostra història. Per altra banda, també ens ha servit per aprendre de forma activa qui eren els nostres avantpassats, com eren, com vivien, quines activitats feien...i com hem evolucionat fins a arribar a nosaltres.  Al llarg del projecte hem posat en pràctica diferents tècniques cooperatives, hem cercat informació, hem anat a la biblioteca, fet presentacions, gamificació, taller de pintures rupestres, un portafolis entre altres activitats. Ha estat un projecte que ens ha motivat, ens hi hem implicat, els resultat han estat molt enriquidors i ple d’aprenentatges.