Passa al contingut principal

A LA SIEI FEM TEATRE

La SIEI de l’Institut de l’Arboç  participa al 44è Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell.

Dimecres 15 de març l’alumnat amb suport intensiu d’escolarització inclusiva (SIEI) mostra les seves arts interpretatives dalt de l’escenari del TÀG amb l’obra de teatre “EL PETIT PRÍNCEP”.

Aquesta ha estat la culminació d’un projecte transversal en que s’han treballat diferents aspectes com la lectura , la comprensió lectora, l’ús de les TIC, l’expressió artística donat que el decorat l’han fet entre tot el grup d’actors i docents i sobretot l’expressió oral.

El teatre més enllà d’una activitat lúdica que entreté i diverteix té una gran quantitat de beneficis per al nostre alumnat i els ha permès estimular la creativitat, vèncer la timidesa, ajudar-los a reflexionar, fomentar la seva autonomia i confiança, en definitiva ajudar-los a sentir-se més feliços.

Des del centre es potencia participar en activitats culturals perquè és una forma d’incentivar a l’alumnat a l’oci saludable

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fem fòssils!

La setmana passada vam fer fòssils! A continuació us expliquem els passos que vam seguir per poder-los dur a terme: 1. Aixafar la plastilina. 2. Posar l’insecte a sobre de la plastilina i aixafar fins deixar-lo marcat. 3. Treure l’insecte. 4. Preparar el ciment, barrejar-lo amb aigua. 5. Tirar a sobre de la plastilina el ciment i deixar-lo assecar. 6. Una vegada sec, girar i treure la plastilina.

A LA SIEI CONVERTIM LES FRACCIONS EN UNA DELICIOSA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA

Els estudiants de secundària de l'Institut de l'Arboç han posat a prova els seus coneixements matemàtics de manera pràctica i deliciosa. En una activitat innovadora, els alumnes de la classe de matemàtiques de la SIEI van transformar les fraccions en una experiència culinària memorable. La jornada va començar a les aules de la SIEI, on els estudiants van explorar les fraccions en matemàtiques. Amb una comprensió més profunda dels conceptes matemàtics, els alumnes van passar a la pràctica, aplicant els seus coneixements per preparar una autèntica massa de pizza.   Amb la supervisió dels professors, els estudiants van calcular les proporcions exactes de cada ingredient, tenint en compte les fraccions i la quantitat de porcions desitjades. Aquesta fase va demostrar com les matemàtiques es poden aplicar a la vida quotidiana de manera tangible i deliciosa.   Després de preparar els materials i mesclar els ingredients, els alumnes van col·locar les seves masses de pizza a casa...

LA PREHISTÒRIA A LA SIEI

  LA PREHISTÒRIA A LA SIEI Al llarg del primer trimestre hem portat un projecte de la prehistòria a la SIEI. Aquest projecte ens ha servit per entendre quines han estat les causes que han fet evolucionar la forma de vida que han experimentat les persones amb el pas del temps. Pensem que endinsant-nos en la Prehistòria, hem pogut entendre i aprofundir què va caracteritzar una de les etapes més llargues de la nostra història. Per altra banda, també ens ha servit per aprendre de forma activa qui eren els nostres avantpassats, com eren, com vivien, quines activitats feien...i com hem evolucionat fins a arribar a nosaltres.  Al llarg del projecte hem posat en pràctica diferents tècniques cooperatives, hem cercat informació, hem anat a la biblioteca, fet presentacions, gamificació, taller de pintures rupestres, un portafolis entre altres activitats. Ha estat un projecte que ens ha motivat, ens hi hem implicat, els resultat han estat molt enriquidors i ple d’aprenentatges.